Våra tjänster

Lär dig mer om vilka tjänster vi erbjuder och hur vi går tillväga vid jobb.

Fönsterrenovering.

Vi utför fönsterrenovering med precision och kvalitet. Vårt arbete innefattar allt från restaurering av träfönster till moderna energibesparande lösningar. Vi anpassar varje projekt efter dina unika behov och strävar efter att bevara fönstrens ursprungliga skönhet och funktionalitet

Vår erfarna personal tar hand om allt, inklusive målning, tätning och isolering för att säkerställa bästa möjliga resultat. Vi är dedikerade till att leverera långsiktiga lösningar som gynnar både ditt hem och miljön.

Pris: Enligt offert

Målning och tätning.

Vi utför målning och tätning med noggrannhet och expertis. Våra tjänster omfattar allt från noggrann färgåterställning till tätning för att förbättra fönstrens prestanda och estetik. Varje projekt anpassas efter dina specifika behov och mål, och vårt erfarna team arbetar med precision för att säkerställa bästa möjliga resultat. Vi strävar efter att skapa långvariga lösningar som förhöjer ditt hem och ger det en fräsch och skyddande yta.

Pris: Enligt offert

Mer än bara en tjänst

Med över 26 års erfarenhet som auktoriserade fönsterrenoverare kan du lita på vår expertis och höga standarder för kvalitet och hantverk. Vi har en omfattande bakgrund av framgångsrika projekt och förstår unika utmaningar och behov för olika fastigheter.

Vi värdesätter hållbarhet och miljömedvetenhet. Genom att bevara och återvinna befintliga fönster bidrar vi till en mer hållbar utveckling och minskar onödigt avfall.

Vi är stolta över vår kvalitet och erbjuder en 5-årig normgaranti på allt arbete och färg. Dessutom har du en 10-årig garanti på silikonkitt och tätlist, vilket ger extra trygghet för ditt val av oss som din fönsterrenoveringspartner.

Vår process är utformad för att vara smidig och bekymmersfri för våra kunder. Från den första kontakten till slutförandet av fönsterrenoveringen, är vårt mål att göra hela upplevelsen så enkel och bekväm som möjligt för dig som kund.

Vårt team består av erfarna och passionerade fönsterrenoveringsexperter som är dedikerade till att leverera de bästa resultaten för din fastighet. Vi är stolta över vårt yrkeskunnande och vårt engagemang för att uppnå kundens vision.

För dem som är intresserade av miljömedvetna val, erbjuder vi ekologiska alternativ som hjälper dig att minska din miljöpåverkan medan du bevarar din fastighets skönhet och funktionalitet.

Att välja att bevara och renovera dina befintliga fönster kan vara ett kostnadseffektivt alternativ i jämförelse med att byta ut dem helt och hållet. Vi erbjuder ekonomiska lösningar som ger dig valuta för pengarna och förbättrar ditt hem.

Varför ska man välja träfönster original?

Originalfönster bär med sig en rad fördelar som gör dem till ett klokt val för ditt hem. För det första, kvaliteten är oöverträffad. De tillverkas av noggrant utvalt virke, genomgår minst 2 års torkning och kännetecknas av hög densitet och täta årsringar. Detta resulterar i fönster av överlägsen hållbarhet.

Ekologiskt sett är originalfönster det rätta valet. De har lägre koldioxidutsläpp jämfört med nya fönster, vilket är bra för miljön.

När det kommer till fastighetsekonomi, är originalfönster ett kostnadseffektivt alternativ. Att ersätta dem med nya fönster kan bli betydligt dyrare. Så varför byta när du kan bevara och förbättra