Varför fönsterrenovering

Varför fönsterrenovering

Det finns många fördelar med att välja fönsterrenovering av dina befintliga fönster istället för ett fönsterbyte. Vi hjälper dig skräddarsy rätt åtgärd för just din fastighet och du får information och support under hela arbetets gång. Vi har över lång erfarenhet och har arbetat med alla fastigheter – allt från sommarstugor till slott.

 

En av de främsta anledningarna till att utföra en fönsterrenovering är att du bevarar charmen och själen i dina originalfönster utan att kompromissa med moderna funktionaliteter. Estetiken på din fastighet får ett lyft och det är ett betydligt mer prisvärt och ekonomiskt alternativ. En fönsterrenovering innebär att man inte behöver göra några ingrepp på fasaden. Dessutom går det hand i hand med vårt utmärkande miljötänk och att framgångsrikt återvinna fönster är vårt bidrag till en hållbar utveckling.

 

Från tiden innan 1960 användes kärnved av bästa kvalitet – med täta årsringar och hög densitet. Dina originalfönster ger dessutom ditt hus karaktär, bjuder på variation och kulturhistoria. Du erhåller alltid en 5-årig normgaranti på allt arbete/färg samt en 10-års garanti på silikonkitt och tätlist.

Offertförfrågan
[contact-form-7 id="83" title="Kontaktform"]